Experten aan het woord

Veerle Dobbelaere - Ademruimte Academie

Geef je emotionele behoeftes een plaats

Waarom ben jij ooit als zelfstandige gestart? Wellicht had je toen bepaalde behoeftes. Worden die vandaag nog steeds ingelost?

 

Ontdek hier hoe je je emoties in balans brengt:

Op zoek naar meer zin in je werk

Een belangrijk behoefte van de mens is om zinvol bezig te zijn. Je wil een verschil maken. Helaas lukt dat niet elke dag even goed. Dat kan je doen twijfelen: ben ik nog goed bezig?

Onderzoek wijst uit dat mensen zes basisbehoeften hebben. Ontdek ze in de oefeningen hieronder en gebruik ze als handvat om aan jouw mentale gezondheid te werken.
Man grijs

Sinds ik zelfstandige ben geworden, is er iets veranderd in mezelf. Ik werk veel, heb niet meer de tijd om eens stil te staan bij de dingen. Ik voel me de afgelopen tijd wat verward. Waar doe ik het eigenlijk allemaal voor?

Sad thinking
Karim
35 jaar, grafisch ontwerper

Tip expert Veerle Dobbelaere over ademen en voelen

Veerle Dobbelaere - Ademruimte Academie

Onze ademhaling de sleutel om terug te leren voelen

Experte Veerle Dobbelaere pleit met de Ademruimte Academie voor meer ademhalen. Soms zijn we zo druk bezig dat we letterlijk geen ademruimte meer hebben om te voelen.

SVG

Ga zelf aan de slag

Of laat je begeleiden door één van onze ervaren coaches.

Kies de optie die het beste bij jou past. Ga voor een interactieve workshop online of op locatie en leer van elkaar. Of ga voor een één-op-één adviesgesprek.