Experten aan het woord professionele relaties

Expert Fanny Weytens - Ciao Burnout over professionele relaties

Stel grenzen in jouw professionele relaties

De klant is koning, of soms ook niet. We willen ons best doen en soms leggen we de lat zo hoog dat we het gevoel hebben dat we die nooit kunnen halen.

 

Ontdek hier hoe je gezonde zakelijke relaties creëert:

Natuurlijk wil je je klanten kwaliteit bieden. Maar tegen welke prijs?

Je wilt kwaliteit bieden en je geeft elke dag het beste van jezelf. Dat levert veel druk en stress op. Want de wereld staat niet stil, je moet meegaan met de nieuwste ontwikkelingen en dus voortdurend innoveren, je moet ook voldoen aan steeds nieuwe regelgeving om bij te blijven. Dit alles vraagt veel van je en dat betekent hard werken. En toch zijn er altijd klachten, klanten die niet tevreden zijn, is het ooit goed genoeg?

De kwaliteitseisen leggen veel druk op de zelfstandigen. En het is erg frustrerend als sommige klanten niet tevreden zijn, ondanks je inspanningen.
Kwaliteit

Heb je ooit nagedacht over jouw eigen aandeel in de toenemende eisen van de klant? Ben je iemand die dingen heel goed wil doen, die de lat voor zichzelf heel hoog legt? En die daardoor snel kan inspelen op extra eisen van de klant?

Tip expert Fanny Weytens over perfectionisme

Wat gebeurt er als je de lat steeds hoger legt?

"Als je een perfectionist bent, leg je de lat steeds hoger", zegt expert Fanny Weytens van Ciao Burnout.
De kans is groot dat je nooit tevreden bent en het altijd beter wilt doen. Zeker als je je klanten tevreden wilt stellen, kan het een never ending story worden. Met onze oefeningen en workshops kun je voorkomen dat je in deze val loopt. Zo haal je meer voldoening uit je werk.

Of laat je begeleiden door één van onze ervaren coaches.

Kies de optie die het beste bij jou past. Ga voor een interactieve workshop online of op locatie en leer van elkaar. Of ga voor een één-op-één adviesgesprek.